صلح عمری مهریه
فهرست مقالات

وکیل پایه یک دادگستری در مشهد

وکیل بعد از موفقیت در آزمون وکالت، پروانه وکالت پایه یک دادگستری به او اعطا می گردد. وکیل درجه یک می تواند بدون محدودیت در همه محاکم حقوقی و کیفری و خانواده در کل کشور به وکالت بپردازد.
اگر در شهر مشهد با یک موضوع کیفری درگیر شده‌اید وبرای تسریع بخشیدن و رسیدگی بهتر به دنبال یک وکیل دادگستری هستید بهتر است که برای انجام وکالت یک وکیل پایه یک را انتخاب کنید چرا که به دلیل داشتن تجربه بالا می تواند موکل خود را بهترراهنمایی کند و از حق و حقوق و در محاکم به طور حرفه ای دفاع کند.
مهمترین ویژگی یک وکیل در مشهد مورد اعتماد بودن است و این امر مستلزم وجود احساس مسئولیت پذیری و امانتداری و صداقت در وکیل است.
یکی از موفق ترین وکلای پایه یک دادگستری در مشهد آقای رضا حسینی برج را معرفی می کنیم.

 

موسسه حقوقی حق جویان در مشهد

موسسه حقوقی حق جویان با به کارگیری تخصصی وکلای پایه یک دادگستری:

در زمینه های کیفری مانند:

نگهداری مشروبات الکلی ، رابطه نامشروع، مواد مخدر ، فروش مال غیر، جرایم سایبری ، شنود و ردیابی غیر مجاز، هک گوشی و سیستم، توهین وتهدید، اختلاس، دیه تصادفات رانندگی، گرفتن دیه از بیمه

در زمینه دعوای حقوقی مانند:

الزام به انجام تعهد، الزام به تنظیم سند رسمی، رهن وپیش فروش آپارتمان ،وصول مطالبه وجه چک و سفته و قرارداد، ابطال قرارداد بانکی، اثبات وقوع عقد بیع، اثبات مالکیت ،نزاع دسته جمعی

و در زمینه دعاوی خانوادگی مانند:

اثبات نسب، اثبات زوجیت و نفقه و مهریه، ثبت واقعه ازدواج و طلاق آماده ارائه خدمات حقوقی به بهترین صورت و کیفیت در مشهد و حومه می باشد .

 

 

وکیل پایه یک دادگستری

گاهی برای برخی از افراد مسائل و مشکلات حقوقی به وجود می آید که در این زمینه باید از یک وکیل پایه یک دادگستری کمک بگیرد . مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری قبل از انجام هر کاری در بسیاری از کشورها رایج است.
در ایران نیز بسیاری از افراد از وکیل پایه یک دادگستری کمک می گیرند تا روند رسیدگی به مشکلات با سرعت انجام شود و در مسیر درست قرار بگیرد. وکیل پایه یک دادگستری فردی است که با کسب مجوزهای قانونی شایستگی وکالت را دارد .می توان گفت که وکالت یعنی به نیابت و نمایندگی امور حقوقی از طرف شخص یا اشخاص حقیقی و حقوقی باید از حقوق موکل خود دفاع کند.

وکالت قراردادی است که مانند دیگر قراردادها تحت شرایطی برای صحت قراردادها و معاملات قابل اجرا است از جمله این شرایط عبارتند از:

  • قصد و رضایت دو طرف برای انجام معامله
  • داشتن اهلیت لازم برای انعقاد قرارداد
  • مشخص و معین کردن موضوع مورد معامله و مشروع بودن آن
  • موکل با وکالت دادن به وکیل خود، وکیل را در موارد خاصی نایب خود قرار می‌دهد. تنها اعمالی قابل وکالت دادن دارند که نیابت پذیر باشند.

وکالت می تواند در همه امور صورت بگیرد یعنی علاوه بر دادگستری در سایر امور حقوقی نیز میتوان نیابت و وکالت را به شخص وکیل سپرد. مانند: وکالت در انعقاد عقد اجاره و وکالت دادن در خرید و فروش و وکالت در انعقاد عقد ازدواج و …

موکل باید محدوده اختیارات وکیل را مشخص کند یعنی وکیل تنها در حوزه ای که به او وکالت داده شده اجازه عمل دارد.
زمانی که یک وکیل موفق به کسب مجوز وکالت می شود می تواند در همه موضوعات و امور حقوقی از جمله معاملات، ارث، وصیت، چک ،خانواده، کیفری و … وکالت کند.
به طور کلی نظام دادرسی و قضاوت در جهان دو مرحله ای است. اولین مرحله به مرجعی بدوی سپرده می شود به صورت ماهوی یک رای را صادر میکند. رای صادر شده قابل اعتراض است و دوباره بررسی می شود .
هدف از دو مرحله‌ای کردن دادرسی کاهش احتمال خطای قاضی در امر قضاوت است و دادرسی منصفانه و عادلانه را ضمانت می کند.

گاهی این دو مرحله بودن دادرسی کنار گذاشته می شود. برای مثال برای قوانین کیفری ایران ، جرایم مجازات تعزیری درجه ۸ قابل تجدید نظر نیست و قطعی محسوب می شوند. این دو مرحله بودن به دلیل وجود اصل محدودیت صلاحیت وکیل پایه یک دادگستری در رابطه با وکالت شخصی که در مرحله بدوی وکیل است لزوما وکیل در مرحله تجدیدنظر نیست .در صورتیکه که این اختیار از سوی موکل به او تفویض شود این امر امکان پذیر است. بهتر است کسانی که اجرای مرحله اول وکیل می گیرد در صورت تمایل به استفاده از حق تجدیدنظر و اعتراض، اختیار وکالت را در مرحله دوم به همان وکیل بسپارند.

فرجام خواهی

سومین مرحله در دادرسی‌های منصفانه مرحله فرجام خواهی است. دلیل تفاوت این مرحله با مراحل دیگر ماهوی یا شکلی بودن رسیدگی است. برای مثال مرحله تجدید نظر به عنوان یک مرحله ماهوی شناخته می شود و قاضی همانند دادگاه بدوی وارد ماهیت دعوا میشود و رای به نفع طرف دعوا یا برائت وی می دهد .
مرحله فرجام خواهی یک رسیدگی شکلی است بدین ترتیب قاضی فقط راجع به رعایت قوانین و شمول یا عدم شمول قانون به بررسی می پردازد.
عالی ترین مرجع قضایی یعنی دیوان عالی کشور به مرحله فرجام خواهی رسیدگی می کند. وکیل پایه یک دادگستری می تواند علاوه بر مرحله فرجام خواهی به ارائه خدمات حقوقی در دادگاه و دیوان بپردازد.
اعاده ی دادرسی مرحله ای است که دعوا و دادرسی به مرجع صادرکننده رای برمیگردد. مرحله اعاده دادرسی در بسیاری از موارد متفاوت با مراحل بررسی تجدیدنظر و فرجام خواهی است.

 

اشکال مختلف اعاده دادرسی عبارتند از :

 

  1. اعاده دادرسی از طریق دیوان عالی کشور
  2. اعاده دادرسی از طریق رئیس قوه قضاییه

مراجعی که مجوز وکالت را ارائه می دهند عبارتند از :

  1. کانون وکلا
  2. قوه قضائیه

 

تماس با 09156024004