وکیل حضانت در مشهد

وکیل حضانت در مشهد

وکیل حضانت در مشهد

ملاقات با فرزند

* حق ملاقات طفل بعد از طلاق

* در قانون مدنی در ماده ۱۱۷۴ برای هر یک از والدین بعد از طلاق “وکیل طلاق در مشهد” ، حق ملاقات فرزند را در نظر گرفته است.

* پدر و مادر در مورد زمان و مکان و جزئیات ملاقات طفل می توانند با یکدیگر توافق نمایند “وکیل ملاقات با فرزند در مشهد” . اما در صورت عدم توافق طرفین، دادگاه خانواده می تواند با حکم عادلانه، جزئیات ملاقات فرزند را تعیین نماید.

* علاوه بر پدر و مادر، اجداد پدری و مادری نیز حق دارند نوادگان خود را ملاقات “وکیل ملاقات با فرزند مشهد “نمایند. حتی در مواردی که دادگاه ملاقات سایر بستگان به خصوص خواهر و برادر را برای طفل ضروری بداند، می تواند الزامات لازم را برای سرپرست کودک” وکیل سرپرستی در مشهد” به منظور ملاقات افراد مذکور تعیین نماید.

* جلوگیری از ملاقات طفل >>>

* طلاق، تنها رابطه زوجیت بین زن و مرد را منحل می کند اما پس از طلاق “وکیل طلاق توافقی در مشهد” رابطه والدین با فرزند مشترک و بالعکس به قوت خود باقیست. بنابر این نباید از هیچ سو، منعی برای ارتباط و دیدار هر یک از پدر و مادر با فرزندش “وکیل ملاقات با فرزند مشهد” وجود داشته باشد. از همین رو قانون، خروج طفل از شهر و کشور توسط یکی از والدین بدون اجازه دیگری را منع نموده است مگر در شرایطی که دادگاه رأی به مصلحت فرزند دهد. از مواردی که دادگاه بدون اجازه پدر، مجوز خروج فرزند از شهر و کشور محل اقامت را خواهد داد، سفرهای زیارتی “وکیل خانواده در مشهد” می باشد.

* در صورتی که پدر و مادر طلاق “وکیل طلاق توافقی در مشهد” گرفته باشند و یکی از والدین دارای حق حضانت” وکیل حضانت در مشهد” ، از ملاقات طرف مقابل با فرزند ممانعت نمود، آن طرف می تواند اقدام به طرح دعوی ملاقات طفل در طلاق “وکیل طلاق توافقی در مشهد” نماید. در این صورت دادگاه، دستور اجرای حکم را به نیروی انتظامی می سپارد.

*طبق ماده ۶۳۲ قانون مجازات اسلامی، مجازات ممانعت از ملاقات فرزند مشترک “وکیل ملاقات با فرزند مشهد” ، از ۳ تا ۶ ماه حبس یا جزای نقدی از ۱۵۰۰۰۰۰ ریال تا ۳۰۰۰۰۰۰ ریال می باشد.

* نحوه حق ملاقات فرزند بعد از طلاق “وکیل طلاق در مشهد
همانطور که پیش از این گفته شد، نحوه حق ملاقات فرزند مشترک “وکیل حضانت در مشهد” ابتدا باید توسط توافق پدر و مادر تعیین شود و در صورت اختلاف والدین، محکمه زمان و مکان و جزئیات ملاقات “وکیل ملاقات با فرزند مشهد” را تعیین خواهد نمود.

* همچنین بنا به ماده ۶۷ قانون حمایت از خانواده، اگر به تشخیص دادگاه، امکان ملاقات طفل” وکیل ملاقات با فرزند مشهد” به تنهایی با طرف دارای حق ملاقات فراهم نبود، دادگاه اقدامات لازم را برای ملاقات در زمان های محدود و تحت نظر مراکز تعیین شده از سوی دادگستری، فراهم “وکیل حضانت در مشهد” می نماید.

* با پایان حضانت  و حق ملاقات فرزند، در واقع فرزند به سن بلوغ رسیده و خود می تواند در مورد زمان های دیدار با والدین و انتخاب یکی از والدین “وکیل قیم در مشهد” برای زندگی و … تصمیم بگیرد.

 

آیا اثبات رابطه نامشروع موجب سلب حضانت از مادر و منتفی شدن مهریه می گردد؟

۱- اثبات رابطه نامشروع هیچ ارتباطی با مهریه ندارد و زن به محض انعقاد عقد نکاح حق مطالبه آن را دارد که البته در صورتیکه درخواست طلاق قبل از رابطه زناشویی باشد صرفا مستحق نصف مهریه خواهد بود بنابراین حتی اگر ، زن بابت رابطه نامشروع محکوم نیز گردد باز مستحق مطالبه مهریه خواهد بود .

۲- اما اثبات رابطه نامشروع در صورتی باعث سلب حضانت مادر میشود که قاضی ، ادامه حضانت را به مصلحت طفل نداند بالاخص در مواردیکه مادر شهرت به فساد پیدا کند قطعا باعث سلب حضانت خواهد شد زیرا بدیهی است که چنین مادری صلاحیت تربیت و نگهداری فرزند را نخواهد داشت .اما در سایر موارد رابطه نامشروع ، تشخیص این امر بر عهده قاضی خواهد بود که ادامه حضانت را به صلاح بداند یا خیر .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با 09156024004